Macdonald Aviemore Woodland Lodges

Northern Highlands, Aviemore
Macdonald Aviemore Woodland Lodges Genel
Macdonald Aviemore Woodland Lodges Öne Çıkan Resim
Macdonald Aviemore Woodland Lodges Dış Mekan
Macdonald Aviemore Woodland Lodges Dış Mekan
Macdonald Aviemore Woodland Lodges Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Macdonald Aviemore Woodland Lodges
Aviemore, Inverness-shire Northern Highlands, Aviemore

Aviemore bölgesindeki Macdonald Aviemore Woodland Lodges size Spey Valley Golf Course yakınında ve Speyside Vahşi Yaşam ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı küçük otel Loch an Eilein ile 5,8 km ve Loch Morlich ile 9,4 km mesafede.

Giovanni's yemek servisi için ideal, ayrıca küçük otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu küçük otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 10 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Yatak Odası (Lodge)
Oda,
Oda, 3 Yatak Odası (Lodge)
Room
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun
Room
Family Apart Daire (Morlich Self-Catering)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x