Macdonald Aviemore Highland Hotel

Northern Highlands, Aviemore
Macdonald Aviemore Highland Hotel Genel
Macdonald Aviemore Highland Hotel Genel
Macdonald Aviemore Highland Hotel Genel
Macdonald Aviemore Highland Hotel Genel
Macdonald Aviemore Highland Hotel Genel
Image More +34 fotoğraf
Macdonald Aviemore Highland Hotel
Macdonald Aviemore Resort Northern Highlands, Aviemore

Macdonald Aviemore Highland Hotel misafirlere Aviemore bölgesinde, milli parkta, Cairngorm Bira Fabrikası ve Spey Valley Championship Golf Sahası ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cairngorms Ulusal Parkı ile 10,4 mi (16,8 km) ve Strathspey Steam Railway ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelin restoranı Aspects misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 149 oda mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 28-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra kapalı havuz ve spa küveti dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 10 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Highlands)
Classic
Classic Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Highlands)
Family
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (Highlands Family 3)
Family
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (Highlands Family 4)
Executive
Executive Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Highlands)
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x