Maajid Hotel & Restaurant

Absheron Region, Bakü
Maajid Hotel & Restaurant Öne Çıkan Resim
Maajid Hotel & Restaurant Dış Mekan
Maajid Hotel & Restaurant Dış Mekan
Maajid Hotel & Restaurant İç Mekan
Maajid Hotel & Restaurant İç Mekan
Image More +59 fotoğraf
Maajid Hotel & Restaurant
58, 1st Gasr Old City, Sabail Absheron Region, Bakü

Maajid Hotel & Restaurant misafirlere Baku merkezinde, Bakü Şehir Pisti ve Flarmoniya Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Shirvan Shahs Sarayı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Bakü Bulvarı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Tasty Station yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 8.00 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve LCD televizyon olan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Tempur-Pedic yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, minibar ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x