Maafushi Village

Güney Male Mercan Adası, Maafushi
Maafushi Village Öne Çıkan Resim
Maafushi Village İç Mekan
Maafushi Village İç Mekan
Maafushi Village İç Mekan
Maafushi Village İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Maafushi Village
Husnuheena Magu Road Güney Male Mercan Adası, Maafushi

Maafushi bölgesindeki Maafushi Village konaklamanızda, Biyadoo Plajı ve Maafushi Camisi yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Maldives Islamic Centre ile 1,2 mi (2 km) ve Maafushi Limanı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 7 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x