M Villas Phu Quoc

Güney Vietnam, Duong To
M Villas Phu Quoc Öne Çıkan Resim
M Villas Phu Quoc Dış Mekan
M Villas Phu Quoc Dış Mekan
M Villas Phu Quoc Dış Mekan
M Villas Phu Quoc Dış Mekan
Image More +115 fotoğraf
M Villas Phu Quoc
Sonasea Villas & Resort, To 5 Ap Duong Bao, Duong To Güney Vietnam, Duong To

M Villas Phu Quoc konaklamanızda Phu Quoc bölgesinde, Phu Quoc Plajı ile 5,7 km (3,5 mi) ve Phu Quoc Gece Pazarı ile 12,2 km (7,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu villa Dinh Cau ile 12,4 km (7,7 mil) ve Bai Vong Limanı ile 13,1 km (8,2 mil) mesafede.

Tayland mutfağı alanında uzman olan Andochin Phu Quoc misafirlere denize sıfır restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve Akıllı televizyonlar olan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide kahve servisi ve su sebili vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Villa, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Room
Premier Villa, 3 Yatak Odası
Room
Premium Villa, 4 Yatak Odası
Room
Executive Villa, 4 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x