M Grand Hotel

Musherib
M Grand Hotel Genel
M Grand Hotel Genel
M Grand Hotel Genel
M Grand Hotel Genel
M Grand Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +55 fotoğraf
M Grand Hotel
Musherib Street , Musherib

M Grand Hotel konaklamanızda Doha bölgesinde merkezde, Souq Waqif Sanat Galerisi ve Doha Corniche ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu çevre dostu otel İslam Sanatları Müzesi ile 2,4 km (1,5 mi) ve Katar Ulusal Müzesi ile 2,9 km (1,8 mi) mesafede.

Öğle yemeği servisi yapan La Brasserie restoranı yerel mutfak alanında uzman, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 5.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 175 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Sağlık kulübü, açık havuz ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Doha bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Kişilik Oda
Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x