M'AR De AR Aqueduto

Evora
M'AR De AR Aqueduto Genel
M'AR De AR Aqueduto Genel
M'AR De AR Aqueduto Genel
M'AR De AR Aqueduto Genel
M'AR De AR Aqueduto Genel
Image More +48 fotoğraf
M'AR De AR Aqueduto
Rua Cândido dos Reis, 72 , Evora

M'AR De AR Aqueduto misafirlere Evora merkezinde, Historic Centre of Évora yakınında ve Aqueduto da Água de Prata ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Silver Water Aqueduct ile 0,5 mi (0,8 km) ve Palácio dos Duques de Cadaval ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Degust AR ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 64 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Bahçe Manzaralı
Classic
Classic Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Classic
Classic Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Classic
Classic Palácio Room
Süit
Süit
Suite
Suite Palácio

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x