Lys-Na-Greyne

Northern Highlands, Aboyne
Lys-Na-Greyne Öne Çıkan Resim
Lys-Na-Greyne Dış Mekan
Lys-Na-Greyne Dış Mekan
Lys-Na-Greyne Dış Mekan
Lys-Na-Greyne Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Lys-Na-Greyne
Rhu-Na-Haven Road Northern Highlands, Aboyne

Aboyne bölgesindeki Lys-Na-Greyne konaklamanızda, Aboyne Golf Club ve Reflect Spa ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı pansiyon Cairngorms Ulusal Parkı ile 4,4 mi (7,1 km) ve Deeside Activity Park ile 4,9 mi (7,8 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

6 odada iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, lobide şömine ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit, Nehir Manzaralı
Superior
Superior Süit, Balkon, Nehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x