Lyristis Studios & Apartments

Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki
Lyristis Studios & Apartments Öne Çıkan Resim
Lyristis Studios & Apartments Dış Mekan
Lyristis Studios & Apartments Dış Mekan
Lyristis Studios & Apartments Dış Mekan
Lyristis Studios & Apartments Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Lyristis Studios & Apartments
Faliraki Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki

Lyristis Studios & Apartments misafirlere Rodos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Faliraki Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Faliraki Su Parkı ile 1,9 mi (3 km) ve Tsambika Plajı ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Apart
Apart Daire (5 Guests)
Family
Family Apart Daire (6 Guests)
Room
Deluxe Süit (Junior)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x