lyf Collingwood Melbourne

Doğu Avustralya, Collingwood
lyf Collingwood Melbourne Genel
lyf Collingwood Melbourne Genel
lyf Collingwood Melbourne Genel
lyf Collingwood Melbourne Genel
lyf Collingwood Melbourne Öne Çıkan Resim
Image More +32 fotoğraf
lyf Collingwood Melbourne
42 OXFORD STREET Doğu Avustralya, Collingwood

Lyf Collingwood Melbourne misafirlere Melbourne (Collingwood) bölgesinde, Smith Street ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Melbourne Kriket Sahası ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Collins Street ile 1,9 km ve Kraliçe Victoria Pazarı ile 2,7 km mesafede.

Otelin restoranı South of Johnston misafirlere öğle yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.3 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 128 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (One of a Kind)
Oda
Oda (One of a Kind Plus)
Oda
Oda (Two of a Kind)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x