Lv ye Xian Zhuang Guesthouse

Taizhou
Lv ye Xian Zhuang Guesthouse Dış Mekan
Lv ye Xian Zhuang Guesthouse Dış Mekan
Lv ye Xian Zhuang Guesthouse Dış Mekan
Lv ye Xian Zhuang Guesthouse Dış Mekan
Lv ye Xian Zhuang Guesthouse Konum Öne Çıkanlar
Image More +8 fotoğraf
Lv ye Xian Zhuang Guesthouse
No.40 Yezhai, Xianju , Taizhou

Lv ye Xian Zhuang Guesthouse konaklamanızda Taizhou bölgesinde, denize sıfır, Kongshi Family of Juxi ile 48,5 km (30,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Shenxianju Scenic Resort of Xianju ile 7,4 mi (11,9 km) ve Gaoqian Ancient Dwellings ile 8,3 mi (13,3 km) mesafede.

Lv ye Xian Zhuang Guesthouse misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 8.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu pansiyonda, otelde küçük motorsiklet /moped kiralama, yakın çevrede eko-turları, ve yakın çevrede kaya tırmanışı var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede doğa yürüyüşü/bisiklet yolları bulunuyor.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Elite İki Ayrı Yataklı Oda, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x