Luxury Villa for 6 Amazing Sea View Pool

Lefkas
Luxury Villa for 6 Amazing Sea View Pool Öne Çıkan Resim
Luxury Villa for 6 Amazing Sea View Pool İç Mekan
Luxury Villa for 6 Amazing Sea View Pool Oda Manzaraları
Luxury Villa for 6 Amazing Sea View Pool Oda Manzaraları
Luxury Villa for 6 Amazing Sea View Pool Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Luxury Villa for 6 Amazing Sea View Pool
Nikiana , Lefkas

Bu villa misafirlere Lefkas bölgesinde, plaj yakınında, Ionian Sea ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Episkopos Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Paralia Episkopos Plajı ile 1,5 mi (2,3 km) ve Ligia Plajı ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada misafirler için şömine ve özel havuz mevcut. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve 52-inç düz ekran televizyon var. Misafirler için özel banyoda derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için çamaşırhane, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x