LUXURY VIEWS by YoursPorto

Northern Portugal, Vila Nova de Gaia
LUXURY VIEWS by YoursPorto Öne Çıkan Resim
LUXURY VIEWS by YoursPorto Dış Mekan
LUXURY VIEWS by YoursPorto Dış Mekan
LUXURY VIEWS by YoursPorto Dış Mekan
LUXURY VIEWS by YoursPorto Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
LUXURY VIEWS by YoursPorto
Cais Capelo Ivens 88 Northern Portugal, Vila Nova de Gaia

LUXURY VIEWS by YoursPorto misafirlere Vila Nova de Gaia (Santa Marinha) bölgesinde, Cais de Gaia ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Ramos Pinto Cellars ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Porto Tarihi Kent Merkezi ile 4,2 mi (6,8 km) ve Ribeira Meydanı ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Stüdyo, Nehir Manzaralı
Room
Dubleks, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x