Luxury Staycation - Azure Residences

Dubai Sahili
Luxury Staycation - Azure Residences Öne Çıkan Resim
Luxury Staycation - Azure Residences Dış Mekan
Luxury Staycation - Azure Residences Oda Düzeni
Luxury Staycation - Azure Residences Oda Düzeni
Luxury Staycation - Azure Residences Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
Luxury Staycation - Azure Residences
Palm Jumeirah , Dubai Sahili

Bu tatil evi size Dubai merkezinde, Jumeirah Plajı ve Dubai Marina Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan tatil evi Souk Madinat Jumeirah ile 5 mi (8 km) ve Wild Wadi Su Parkı ile 5,1 mi (8,1 km) mesafede.

Tatil evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 9.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için klimalı tatil evinde düz ekran televizyon vardır. Misafirler için tatil evinde bir pillowtop/yastık üstlü yatak ve bir Çift Kişilik çekyat mevcuttur. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve dijital TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca sağlık kulübü ve açık havuz mevcuttur. Bu tatil evinde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Design Apart Daire, 1 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x