Luxury Delfins Villas

Bonaire (tümü), Belnem
Luxury Delfins Villas Genel
Luxury Delfins Villas Öne Çıkan Resim
Luxury Delfins Villas Dış Mekan
Luxury Delfins Villas Dış Mekan
Luxury Delfins Villas Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Luxury Delfins Villas
Punt Vierkant 44 Bonaire (tümü), Belnem

Kralendijk bölgesindeki Luxury Delfins Villas, Pembe Plaj ve Lac Körfezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu otel Bonaire Museum ile 6,2 km (3,8 mil) ve Lac Bay Plajı ile 9 km (5,6 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Akıllı televizyonlar ile Netflix sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Okyanus Manzaralı
Room
Luxury Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı
Room
Luxury Villa, 4 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x