Luxury Custom Villa 210 At Resorts World

Out Adaları, Alice Town
Luxury Custom Villa 210 At Resorts World Öne Çıkan Resim
Luxury Custom Villa 210 At Resorts World Dış Mekan
Luxury Custom Villa 210 At Resorts World Dış Mekan
Luxury Custom Villa 210 At Resorts World Dış Mekan
Luxury Custom Villa 210 At Resorts World İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Luxury Custom Villa 210 At Resorts World
Resorts World Bimini Villa 210 Out Adaları, Alice Town

Bu villa misafirlere Alice Town bölgesinde, plaj yakınında ve Bimini Bay Marinası ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Rainbow Mercan Adası ile 0,9 mi (1,5 km) ve Stones of Atlantis Dalış Yeri ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Deniz ürünleri alanında uzman olan Tides yemek servisi için ideal, bu villada, 6 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 6 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın.

Klimalı bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Kumar oynamak isteyen misafirlerimiz kumarhanede şanslarını deneyebilir, ayrıca misafirler için gece kulübü veya açık havuz vardır. Bu villada misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x