Luxury Bamboo Hostel

Lesser Sunda Islands, Lodtunduh
Luxury Bamboo Hostel Öne Çıkan Resim
Luxury Bamboo Hostel Dış Mekan
Luxury Bamboo Hostel Dış Mekan
Luxury Bamboo Hostel Yerinde Yemek
Luxury Bamboo Hostel Spa
Image More +3 fotoğraf
Luxury Bamboo Hostel
55 Jalan A.A. Gede Rai Lodtunduh Lesser Sunda Islands, Lodtunduh

Ubud bölgesindeki Luxury Bamboo Hostel konaklamanızda Agung Rai Sanat Müzesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Goa Gajah Mağarası ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu hostel Sanur Plajı ile 11 mi (17,7 km) ve Seminyak Plajı ile 15,1 mi (24,2 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Bamboo Vegan misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

6 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda (Ricefield View)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x