LuxAttico b&b

Salento Yarımadası (bölge), Lecce
LuxAttico b&b Öne Çıkan Resim
LuxAttico b&b Kahvaltı
LuxAttico b&b Yerinde Yemek
LuxAttico b&b Yerinde Yemek
LuxAttico b&b Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
LuxAttico b&b
Via Formoso Lubello 2 Salento Yarımadası (bölge), Lecce

LuxAttico b&b konaklamanızda Lecce bölgesinde merkezde, Kutsal Haç Kilisesi ve Chiesa del Gesu Cizvit Kilisesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Porta Napoli Zafer Anıtı ile 1,5 km (0,9 mil) ve Charles V Şatosu ile 1,6 km (1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

3 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Şehir Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Teras, Şehir Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x