Lusia's Lagoon Chalets

Salelologa
Lusia's Lagoon Chalets Genel
Lusia's Lagoon Chalets Genel
Lusia's Lagoon Chalets Öne Çıkan Resim
Lusia's Lagoon Chalets Dış Mekan
Lusia's Lagoon Chalets Dış Mekan
Image More +124 fotoğraf
Lusia's Lagoon Chalets
South Coast Road , Salelologa

Lusia's Lagoon Chalets misafirlere Salelologa merkezinde, Salelologa Feribot Terminali ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede ve Salelologa Pazarı ile 5,1 mi (8,1 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu resort otel Afu Aau Şelaleleri ile 9,8 mi (15,8 km) ve Lano Plajı ile 18,6 mi (29,9 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için CCs Restaurant and Bar ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

30 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi, Banyolu/Duşlu, Bahçeli
Room
Dağ Evi, Banyolu/Duşlu, Lagün Manzaralı
Room
Oda, Banyolu/Duşlu, Lagün Manzaralı
Room
Family Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Deluxe Dağ Evi, Banyolu/Duşlu, Bahçeli
Room
Elite Süit, Lagün Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x