Luoyuxuan

Wujie
Luoyuxuan Öne Çıkan Resim
Luoyuxuan Dış Mekan
Luoyuxuan Dış Mekan
Luoyuxuan Dış Mekan
Luoyuxuan Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Luoyuxuan
No. 118, Gongyuan 3rd Road , Wujie

Wujie bölgesindeki Luoyuxuan konaklamanızda, Duck Shack Müzesi ve Dongshan River Parkı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Luodong Gece Pazarı ile 3 mi (4,8 km) ve Taipingshan Ulusal Ormanı Dinlenme Alanı ile 12,8 mi (20,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Elite Dört Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Premier Süit (2 Double Rooms+2 Quadruple Rooms)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x