Luna's Splendid Home

Kuzey Vietnam, Hanoi
Luna's Splendid Home Öne Çıkan Resim
Luna's Splendid Home Dış Mekan
Luna's Splendid Home Dış Mekan
Luna's Splendid Home
Park 3, Times City, 458 Minh Khai Hai Ba Trung Kuzey Vietnam, Hanoi

Luna's Splendid Home misafirlere Hanoi (Hoang Mai) bölgesinde, Hanoi Fransız Hastanesi ve Vietnam Tarihi Ulusal Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Hoan Kiem Gölü ile 3,1 mi (4,9 km) ve Hanoi Opera Salonu ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Restoranda Luna's Splendid Home misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve piknik alanı vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x