Luks Lofts Hotel & Residences

Metro Luzon Urban Beltway, Batangas
Luks Lofts Hotel & Residences İç Mekan
Luks Lofts Hotel & Residences Yerinde Yemek
Luks Lofts Hotel & Residences Oda Düzeni
Luks Lofts Hotel & Residences Oda Düzeni
Luks Lofts Hotel & Residences Oda Düzeni
Image More +37 fotoğraf
Luks Lofts Hotel & Residences
Joseling Road, Pallocan West Metro Luzon Urban Beltway, Batangas

Luks Lofts Hotel & Residences misafirlere Batangas Kenti merkezinde, Batangas SM Alışveriş Merkezi yakınında ve Plaza Mabini Parkı ile yürüyerek 14 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel SM City Lipa Alışveriş Merkezi ile 18,4 mi (29,6 km) ve Laurel Parkı ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Luks Cafe ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler özel havuz ve kapalı özel spa küveti olan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 49-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Batangas Kenti bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çatı Katı (Loft), 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Honeymoon
Honeymoon Çatı Katı (Loft), 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x