Lukimbi Safari Lodge

Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Nkomazi
Lukimbi Safari Lodge Genel
Lukimbi Safari Lodge Genel
Lukimbi Safari Lodge Genel
Lukimbi Safari Lodge Genel
Lukimbi Safari Lodge Öne Çıkan Resim
Image More +46 fotoğraf
Lukimbi Safari Lodge
Malelane Gate Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Nkomazi

Nkomazi bölgesindeki Lukimbi Safari Lodge konaklamanızda, Kruger National Park ile 16 mi (25,8 km) ve Kruger Ulusal Parkı Malelane Kapısı ile 16,1 mi (26 km) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı küçük otel Leopard Creek Country Club ile 18,7 mi (30,2 km) ve Inkwazi Alışveriş Merkezi ile 21,7 mi (34,9 km) mesafede.

Lukimbi Safari Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Yarı açık banyolar, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Küçük otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x