Ludocamping Mobil-Home

Lussas
Ludocamping Mobil-Home Genel
Ludocamping Mobil-Home Genel
Ludocamping Mobil-Home Öne Çıkan Resim
Ludocamping Mobil-Home Dış Mekan
Ludocamping Mobil-Home Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Ludocamping Mobil-Home
70 Chemin de Bourgeon , Lussas

Ludocamping Mobil-Home konaklamanızda Lussas bölgesinde, Monts d'Ardèche Bölge Doğa Parkı ile 10,4 km (6,5 mi) ve Thermes de Vals-Les-Bains ile 14,3 km (8,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu kamp alanı Dome Benoit Şapeli ile 14,8 km (9,2 mil) ve Balazuc Loisirs Celine ile 15,1 km (9,4 mil) mesafede.

Restoranda Ludocamping Mobil-Home misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 58 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Karavan (4 places)
Comfort
Comfort Karavan (Plus - 4 places)
Comfort
Comfort Karavan (Plus - 6 places)
Comfort
Comfort Karavan (Premium - 6 places)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x