Ludao Hotel

Fujian Province, Pu-hou
Ludao Hotel Dış Mekan
Ludao Hotel Dış Mekan
Ludao Hotel Dış Mekan
Ludao Hotel Banyo Tipleri
Ludao Hotel Banyo Tipleri
Image More +33 fotoğraf
Ludao Hotel
No.90, Xiapuxia Fujian Province, Pu-hou

Ludao Hotel misafirlere Jinning (Kinmen Adası) bölgesinde, Jincheng Minfang Kangdao Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Juguanglou Manzara İzleme Noktası ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Banglin Rüzgar Aslanı Tanrısı Heykeli ile 3 km (1,8 mil) ve Kinmen Ulusal Parkı ile 3,8 km (2,3 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 47 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Elite
Elite İki Ayrı Yataklı Oda
Elite
Elite Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Executive Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x