Luana Nai'a Inn

Kona Kıyı Şeridi, Honaunau-Napoopoo
Luana Nai'a Inn Öne Çıkan Resim
Luana Nai'a Inn Dış Mekan
Luana Nai'a Inn Dış Mekan
Luana Nai'a Inn Dış Mekan
Luana Nai'a Inn Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Luana Nai'a Inn
82-5856 Lower Napoopoo Rd Kona Kıyı Şeridi, Honaunau-Napoopoo

Luana Nai'a Inn misafirlere Captain Cook bölgesinde, okyanus kıyısında, Kona Pasifik Çiftçileri Kooperatifi ve Kealakekua Körfezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Magic Sands Plajı ile 12,7 mi (20,5 km) ve Kealakekua Körfezi Tarihi Eyalet Parkı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Luana Nai'a Inn misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Panoramic Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Koy Manzaralı, Bahçeli
Room
Romantic Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı, Bahçeli
Room
Family Apart Daire
Room
Basic Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Basic Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x