Lu's Guest House

Route 62, Cape Winelands
Lu's Guest House Öne Çıkan Resim
Lu's Guest House İç Mekan
Lu's Guest House İç Mekan
Lu's Guest House İç Mekan
Lu's Guest House Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Lu's Guest House
5 Auburn Street Denneburg Route 62, Cape Winelands

Paarl bölgesindeki Lu's Guest House konaklamanızda Boschenmeer Golf Estate ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve KWV Wine Emporium ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Dal Josafat Stadium ile 2,7 mi (4,3 km) ve Cape Floral Region Protected Areas ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada minibar mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x