LRV Avant at Reston Town Center

Kuzey Virginia, Hunter Mill
LRV Avant at Reston Town Center Genel
LRV Avant at Reston Town Center Öne Çıkan Resim
LRV Avant at Reston Town Center Klüp/Executive
LRV Avant at Reston Town Center Fitness
LRV Avant at Reston Town Center Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +4 fotoğraf
LRV Avant at Reston Town Center
12025 TOWN SQUARE ST. Kuzey Virginia, Hunter Mill

Reston bölgesindeki LRV Avant at Reston Town Center konaklamanızda, ArtInsights Animation and Film Art Gallery ve Reston Şehir Merkezi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tysons Corner Center ile 11 mi (17,7 km) ve George Mason Üniversitesi ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, fırınlar ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü, 24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x