Loya Herb Art Hotel

Luodong
Loya Herb Art Hotel Öne Çıkan Resim
Loya Herb Art Hotel İç Mekan
Loya Herb Art Hotel Yerinde Yemek
Loya Herb Art Hotel Yerinde Yemek
Loya Herb Art Hotel Banyo Tipleri
Image More +32 fotoğraf
Loya Herb Art Hotel
No.68, Linsen Rd. , Luodong

Loya Herb Art Hotel Luodong merkezinde, Luodong Gece Pazarı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Luodong Orman Alanı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Luodong Kültür Sarayı ile 1,7 km (1 mil) ve Luodong Spor Parkı ile 2,2 km (1,3 mil) mesafede.

Loya Herb Art Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 63 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Elite Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x