Love Layan

Puket Adası, Choeng Thale
Love Layan Öne Çıkan Resim
Love Layan Dış Mekan
Love Layan İç Mekan
Love Layan Kahvaltı
Love Layan Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Love Layan
45/1-5 Moo 6 Cherngtalay, Thalang Puket Adası, Choeng Thale

Love Layan konaklamanızda Choeng Thale bölgesinde, Bang Tao Plajı ile 2,4 km (1,5 mi) ve Surin Plajı ile 9,2 km (5,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu villa Kamala Plajı ile 12,8 km (7,9 mi) ve Nai Yang Plajı ile 13,1 km (8,1 mi) mesafede.

Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 plaj barı ideal. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LED televizyon olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Villa
Room
Signature Villa
Room
Deluxe Villa
Room
Family Villa
Room
Superior Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x