Loup Castel Boutique Hotel B&B

Le Bar-sur-Loup
Loup Castel Boutique Hotel B&B Öne Çıkan Resim
Loup Castel Boutique Hotel B&B Dış Mekan
Loup Castel Boutique Hotel B&B Dış Mekan
Loup Castel Boutique Hotel B&B Dış Mekan
Loup Castel Boutique Hotel B&B Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
Loup Castel Boutique Hotel B&B
85 Chem. des Genêts , Le Bar-sur-Loup

Loup Castel Boutique Hotel B&B konaklamanızda Le Bar-sur-Loup bölgesinde, Fransız Alpleri Bölge Tabiat Parkı ile 0,1 km (0,1 mi) ve Sophia Antipolis ile 9,9 km (6,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Saint-Paul-de-Vence Tarihi Kenti ile 19,5 km (12,1 mil) ve Antibes Land ile 23,2 km (14,4 mil) mesafede.

Otelin havuz kenarı restoranı Tiki Bar misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi de var. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve Akıllı televizyonlar bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Sauna ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Akdeniz stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Havuz Kenarı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Kullanımı, Vadi Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Kullanımı, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Stüdyo, Küçük Mutfak, Havuz Kenarı
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x