Louis Kienne Chadstone Cikarang

Cikarang
Louis Kienne Chadstone Cikarang Genel
Louis Kienne Chadstone Cikarang Genel
Louis Kienne Chadstone Cikarang Yerinde Yemek
Louis Kienne Chadstone Cikarang Yerinde Yemek
Louis Kienne Chadstone Cikarang Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Louis Kienne Chadstone Cikarang
Jl. Raya Cikarang - Cibarusah, Pasirsari , Cikarang

Cikarang bölgesindeki Louis Kienne Chadstone Cikarang konaklamanızda CityWalk Lippo Cikarang ve Lippo Cikarang Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Jababeka Living Plaza ile 1,8 mi (2,9 km) ve Grand Megumi Driving Range ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Restoranda Louis Kienne Chadstone Cikarang misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

Misafirler için 178 klimalı odada minibar mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x