Lou and Francis Guesthouse

Yellowknife
Lou and Francis Guesthouse Genel
Lou and Francis Guesthouse Öne Çıkan Resim
Lou and Francis Guesthouse Dış Mekan
Lou and Francis Guesthouse İç Mekan
Lou and Francis Guesthouse Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Lou and Francis Guesthouse
154 Hall Crescent , Yellowknife

Yellowknife bölgesindeki Lou and Francis Guesthouse misafirlere iş merkezinde, Frame Lake Trail ve Northern Arts and Cultural Centre 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Yellowknife Veterans Memorial ile 2,1 mi (3,4 km) ve Northern Frontier Turizm Danışma Merkezi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

2 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler 0.00 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo
Signature
Signature Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x