Lotus Inn River View

Gadherni
Lotus Inn River View Öne Çıkan Resim
Lotus Inn River View Dış Mekan
Lotus Inn River View Dış Mekan
Lotus Inn River View Dış Mekan
Lotus Inn River View Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Lotus Inn River View
Kanyal Road Simsa, Gadherani , Gadherni

Manali bölgesindeki Lotus Inn River View konaklamanızda Çarşı Caddesi ve Museum of Himachal Culture & Folk Art ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Solang Vadisi ile 9,5 mi (15,3 km) ve Himalayan Nyinmapa Buddhist Temple ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x