Lotus Bed & Breakfast

Yangon Region
Lotus Bed & Breakfast Genel
Lotus Bed & Breakfast Genel
Lotus Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Lotus Bed & Breakfast Dış Mekan
Lotus Bed & Breakfast Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Lotus Bed & Breakfast
213/217, 2nd Fl, Maharbandoola Rd , Yangon Region

Lotus Bed & Breakfast konaklamanızda Yangon merkezinde, Merkez İş ve Ticaret Bölgesi ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde ve Azize Meryem Katedrali ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sule Pagoda ile 2 km (1,2 mil) ve Junction City Alışveriş Merkezi ile 3 km (1,9 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

18 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x