Lotte Hotel Seattle

Pasifik Eyaletleri, Seattle
Lotte Hotel Seattle Genel
Lotte Hotel Seattle Genel
Lotte Hotel Seattle Genel
Lotte Hotel Seattle Genel
Lotte Hotel Seattle Genel
Image More +138 fotoğraf
Lotte Hotel Seattle
809 5th Avenue Pasifik Eyaletleri, Seattle

Lotte Hotel Seattle konaklamanızda Seattle merkezinde, Sky View Rasathanesi yakınında ve Seattle Waterfront ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel CenturyLink Field Çok Amaçlı Stadı ile 1,2 km ve Washington State Convention Center ile 1,2 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Charlotte Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

189 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 55-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sauna ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler 2 mil içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 10 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Koy Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premier
Premier Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premier
Premier Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x