LOTE20 Hotel Boutique

Serra Gaucha
LOTE20 Hotel Boutique Genel
LOTE20 Hotel Boutique Genel
LOTE20 Hotel Boutique Genel
LOTE20 Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
LOTE20 Hotel Boutique Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
LOTE20 Hotel Boutique
Estr. p/ São Pedro 2415 Santo Antônio Line, 640 , Serra Gaucha

LOTE20 Hotel Boutique konaklamanızda Bento Goncalves bölgesinde, eğlence bölgesinde, Casa do Tomate ve Casa da Ovelha ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Caminhos de Pedra ile 3,2 km (2 mil) ve House of Yerba Mate ile 5,7 km (3,6 mil) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler MP3 takma konsolu ve Akıllı televizyonlar bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, genel oturma odası ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon/Veranda, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Design
Design Oda
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon/Veranda, Dağ Manzaralı
Room
Comfort Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x