Los Pinos Punta Del Este

Punta del Este
Los Pinos Punta Del Este Genel
Los Pinos Punta Del Este Öne Çıkan Resim
Los Pinos Punta Del Este Dış Mekan
Los Pinos Punta Del Este Dış Mekan
Los Pinos Punta Del Este Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Los Pinos Punta Del Este
Bvard Artigas S/N esq. Mario Scasso , Punta del Este

Punta del Este (Cantegril) bölgesindeki Los Pinos Punta Del Este konaklamanızda Punta Shopping Alışveriş Merkezi ve Enjoy Punta del Este Tatil Merkezi ve Kumarhanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Mansa Plajı ile 2,9 km (1,8 mil) ve Brava Plajı ile 4,3 km (2,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x