Los Patios Hotel

Mexican Riviera, El Tezal
Los Patios Hotel Genel
Los Patios Hotel Genel
Los Patios Hotel Öne Çıkan Resim
Los Patios Hotel Dış Mekan
Los Patios Hotel İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
Los Patios Hotel
Carretera Transpeninsular Km 4.5 Corredor Turístico Mexican Riviera, El Tezal

Los Patios Hotel misafirlere Los Cabos bölgesinde, eğlence bölgesinde, Medano Plajı ve Cabo San Lucas Marinası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel The Arch ile 3,4 mi (5,4 km) ve Aşıklar Plajı ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

El Tabachin misafirlere havuz kenarı aile restoranı keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 76 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior King
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Junior Doble Queen

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x