Los Halcones 14

Batı Endülüs, Sotogrande
Los Halcones 14 Genel
Los Halcones 14 Öne Çıkan Resim
Los Halcones 14 Dış Mekan
Los Halcones 14 Dış Mekan
Los Halcones 14 Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Los Halcones 14
Urbanización San Roque Club, 14 Batı Endülüs, Sotogrande

San Roque bölgesindeki bu villa misafirlere San Roque Club ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Valderrama Golf Kulübü ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu villa Playa de la Alcaidesa ile 6,6 km (4,1 mi) ve Torreguadiaro Beach ile 10,5 km (6,6 mi) mesafede.

Klimalı bu villada şömine ve özel havuz ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Açık havuz, buhar odası ve 24 saat açık spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 6 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x