Los Corrales de Soto

Soto del Real
Los Corrales de Soto Dış Mekan
Los Corrales de Soto Dış Mekan
Los Corrales de Soto Dış Mekan
Los Corrales de Soto Dış Mekan
Los Corrales de Soto Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Los Corrales de Soto
Avenida de España 3 , Soto del Real

Soto del Real bölgesindeki Los Corrales de Soto konaklamanızda, Nuestra Senora del Rosario Manastırı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Nuestra Senora de Begona Grottosu ile 5 mi (8 km) ve Göğe Yükseliş Kilisesi ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Otelin restoranı Los Corrales de Soto misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 11.00, hafta sonu 9.00 ve 11.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Jara)
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda (Fresno)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı (Roble)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x