Los Chozos

Batı Endülüs, Benaocaz
Los Chozos Genel
Los Chozos Genel
Los Chozos Genel
Los Chozos Öne Çıkan Resim
Los Chozos Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Los Chozos
Sendero Ojo del Moro. Carretera A-2302 Batı Endülüs, Benaocaz

Los Chozos misafirlere Benaocaz bölgesinde, bölge parkında ve Yacimiento Arqueológico Ocvri ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Capuchin Rahibe Manastırı ile 4,3 mi (6,9 km) ve Ubrique Deri Müzesi ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 10 odamız vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kulübe
Kulübe (10 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x