Lorne House

West Country, Box
Lorne House Genel
Lorne House Öne Çıkan Resim
Lorne House Dış Mekan
Lorne House İç Mekan
Lorne House İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Lorne House
London Road Box West Country, Box

Corsham bölgesindeki Lorne House misafirlere kırsal bölgede, Holburne Müzesi ve Jane Austen Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Royal Crescent ile 10 km ve Bath Abbey ile 10 km mesafede.

Ücretsiz İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 9.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler DVD oynatıcı ve LCD televizyon bulunan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Corsham bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 301 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x