Lorhiti Apartments

Lord Howe Island
Lorhiti Apartments Öne Çıkan Resim
Lorhiti Apartments Dış Mekan
Lorhiti Apartments Dış Mekan
Lorhiti Apartments Dış Mekan
Lorhiti Apartments Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Lorhiti Apartments
78 Anderson Rd , Lord Howe Island

Lord Howe Island bölgesindeki bu apart daire misafirlere deniz kıyısında, Neds Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Lagoon Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan daire Middle Plajı ile 1,1 km (0,7 mi) mesafede.

Bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 65-cm düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca piknik alanı, barbekü ızgaraları ve bisiklet saklama alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x