LOP Inn

La Asuncion, Ciudad Cariari
LOP Inn Genel
LOP Inn Öne Çıkan Resim
LOP Inn Yerinde Yemek
LOP Inn Banyo Tipleri
LOP Inn Dış Mekanlar
Image More +8 fotoğraf
LOP Inn
Avenida 48, Bosques de Doña Claudia Casa 23 La Asuncion, Ciudad Cariari

LOP Inn konaklamanızda Ciudad Cariari bölgesinde, Ojo de Agua Spa Parkı ile 4,6 km (2,8 mi) ve Costa Rica Kongre Merkezi ile 6,3 km (3,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu otel Sabana Parkı ile 8,7 km (5,4 mi) ve Kosta Rika Ulusal Stadyumu (Estadio Nacional de Costa Rica) ile 9,5 km (5,9 mi) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

18 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ciudad Cariari bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 344 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x