Long Beach Inn

Orta Tayland, Sam Roi Yot
Long Beach Inn Genel
Long Beach Inn Öne Çıkan Resim
Long Beach Inn Dış Mekan
Long Beach Inn Dış Mekan
Long Beach Inn Dış Mekan
Image More +88 fotoğraf
Long Beach Inn
223/4 Moo 4 Sam Roi Yot National Park Orta Tayland, Sam Roi Yot

Long Beach Inn konaklamanızda Sam Roi Yot bölgesinde, plaj yakınında, Sam Roi Yot Plajı ve Park Life ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu küçük otel Khao Sam Roi Yot Ulusal Parkı ile 1,5 km (0,9 mil) ve Tham Phraya Nakhon & Hat Laem Sala ile 3,1 km (1,9 mil) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman olan restoranı Long Beach Restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Jacuzi Suite)
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x