Long Beach Cha-Am Hotel

Orta Tayland, Cha-am
Long Beach Cha-Am Hotel Genel
Long Beach Cha-Am Hotel Genel
Long Beach Cha-Am Hotel Genel
Long Beach Cha-Am Hotel Genel
Long Beach Cha-Am Hotel Genel
Image More +115 fotoğraf
Long Beach Cha-Am Hotel
225/75 Beach Road, Cha-am Bay Orta Tayland, Cha-am

Cha-am bölgesindeki Long Beach Cha-Am Hotel misafirlere deniz kıyısında, Cha-am Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Cha Am Hastanesi ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel İsviçre Koyun Çiftliği ile 9,3 km (5,8 mi) ve Santorini Parkı ile 9,7 km (6,1 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 195 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, su kaydırağı ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Süit
Room
Royal Family Suite
Room
Junior Süit
Room
We Suite, Bathtub, Corner

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x