Lone Star Hotel

West Central Saskatchewan, North Battleford
Lone Star Hotel Öne Çıkan Resim
Lone Star Hotel Dış Mekan
Lone Star Hotel Kahvaltı
Lone Star Hotel Yerinde Yemek
Lone Star Hotel Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Lone Star Hotel
1006 Highway 16 West Central Saskatchewan, North Battleford

North Battleford bölgesindeki Lone Star Hotel konaklamanızda, Western Development Müzesi ve Allen Sapp Gallery ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Gold Eagle Casino ile 1,1 mi (1,8 km) ve Chapel Gallery ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirler için 72 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için şifreli televizyon kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x