Loma Bonita 130

Southern Sonora, San Carlos
Loma Bonita 130 Öne Çıkan Resim
Loma Bonita 130 Dış Mekan
Loma Bonita 130 Dış Mekan
Loma Bonita 130 Yerinde Yemek
Loma Bonita 130 Oda Düzeni
Image More +32 fotoğraf
Loma Bonita 130
Circuito loma bonita 130 San Carlos Southern Sonora, San Carlos

San Carlos bölgesindeki Loma Bonita 130 konaklamanızda San Carlos Golf Sahası ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Islands and Protected Areas of the Gulf of California ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu tatil evi Marina San Carlos ile 1,7 mi (2,8 km) ve San Francisco Beach ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Las Gaviotas misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

(ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Stüdyo Süit
Room
Family Daire, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x