Loisium Wine & Spa Hotel Champagne

Champagne-ardenne, Mutigny
Loisium Wine & Spa Hotel Champagne Genel
Loisium Wine & Spa Hotel Champagne Genel
Loisium Wine & Spa Hotel Champagne Öne Çıkan Resim
Loisium Wine & Spa Hotel Champagne Dış Mekan
Loisium Wine & Spa Hotel Champagne Yerinde Yemek
Image More +31 fotoğraf
Loisium Wine & Spa Hotel Champagne
1 Allée de la Sapinière Champagne-ardenne, Mutigny

Mutigny bölgesindeki Loisium Wine & Spa Hotel Champagne misafirlere Montagne de Reims Bölge Doğa Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Champagne Arnaud Moreau Üzüm Asmaları ile 15 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Avenue de Champagne ile 11,4 km (7,1 mil) ve Mercier ile 11,4 km (7,1 mil) mesafede.

L'Horisium yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

101 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, bornoz ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Junior
Junior Oda
Presidential
Presidential Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x